Перегляд зібрання за групою - Теми fermented milk products
Результати від 1 до 7 із 7
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Master Thesis | гру-2023 | 18-січ-2024 | Виділення біоактивних пептидів з β-казеїну з проектуванням цеху з виробництва сиру кисломолочного | Череватий, Микола Михайлович; Cherevatyi, Mykola |
Master Thesis | гру-2023 | 14-січ-2024 | Дослідження впливу високої температури на білки сироватки молока з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктів | Береговий, Роман Володимирович; Berehovyi, Roman |
Bachelor Thesis | 2022 | 26-чер-2022 | Проект цеху із виробництва ферментованих молочних продуктів потужністю перероблення 36 т молока за зміну | Цибіна, Оксана Анатоліївна; Tsybina, Oksana |
Bachelor Thesis | 2021 | 1-лип-2021 | Проєкт цеху з виробництва незбираномолочної продукції потужністю переробки молока 32 т за зміну | Дем’янчук, Анатолій Володимирович; Demianchuk, Anatolii Volodymyrovych |
Bachelor Thesis | 2022 | 26-чер-2022 | Проєкт цеху з виробництва незбираномолочної продукції потужністю перероблення 22 т молока за зміну | Шимко, Наталія Сергіївна; Shymko, Natalia |
Bachelor Thesis | 2022 | 26-чер-2022 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом та виробів з нього потужністю 25 т молока за зміну | Кучарська, Ірина Богданівна; Kucharska, Iryna |
Master Thesis | гру-2023 | 19-січ-2024 | Розробка експрес-методу аналізу казеїну з проектуванням цеху з виробництва кисломолочних продуктів | Бакалець, Олег Іванович; Bakalets, Oleh |